Kokoonpanot

Duo Vimma

Vilma Talvitie – laulu, piano
Lauri Hongisto – laulu, kitara

Vilma ja Lauri ovat Sibelius-Akatemian opintojen ohella keikkailleet paljon yksin ja isommilla kokoonpanoilla. Vuonna 2011 syntyi ajatus kahden hengen tanssibändistä, jonka etuina isoon bändiin verrattuna ovat mm. edullisuus ja joustavuus. Duo Vimma soittaa kaikenlaisissa tilaisuuksissa tanssi -tunnelma -ja taustamusiikkia eri vuosikymmeniltä. Ohjelmisto koostuu kotimaisesta ja ulkomaisesta pop/rock/iskelmä/folk –musiikista sekä perinteisestä tanssimusiikista, asiakkaan toivekappaleita unohtamatta. Duo Vimma soittaa myös taustamusiikkia, säestää yhteislauluja ja opettaa tarvittaessa paritansseja ja katrillia. Duo Vimman energisyys ja esiintymisvimma tarttuvat juhlaväen tanssijalkaan ja äänenvoimakkuudet pysyvät pienissäkin tiloissa sopivalla tasolla. Yhtye sopii esiintyjäksi myös juhliin, joihin toivotaan rauhallisempaa tunnelmamusiikkia kruunaamaan ainutlaatuinen juhlapäivä.

Vilma on laulaja-lauluntekijä, joka vankan klassisen pianistin koulutuksen hankittuaan käänsi kelkan. Päästyään Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolle hän alkoi kuumeisesti kirjoittaa lauluja ja tutustua kansanmusiikin ja rytmimusiikin maailmaan. Erilaiset tarinat, ihmiskohtalot ja mielen toiminta ovat aina kiehtoneet Vilmaa. Teksteillään hän haluaa herätellä kuulijaa ajattelemaan, tiedostamaan ja kyseenalaistamaan, mutta myös tuntemaan elämää vahvemmin. Laulujen tekeminen, esiintyminen ja tanssiminen ovat Vilmalle voimavaroja, joita tehdessä kaikki muu unohtuu. Vapaa-ajallaan hän seuraa dokumenttifilmejä, joogaa ja matkustaa maailmalla.

Lauri on uteliaisuuden, omapäisyyden ja monipuolisen koulutuksen kasvattama multi-instrumentalisti. Klassisen ja pop/rock-musiikin parissa vietetyt lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä sittemmin folk-musiikki ovat muodostaneet Laurin muusikkouden peruspilarit. Hän tuo naisvoittoiseen yhtyeeseen ryhtiä perkussionistina, kitaristina ja laulajana. Lauri on myös tunnettu loistavasta vihellystaidostaan. VarsiNaisten lisäksi hän esittää omia laulujaan yhtyeensä Lauri Hongisto Quartet kanssa. Lauri arvostaa kaikenlaista sydämellä tehtyä musiikkia. Vapaa-ajallaan hän ulkoilee ja samoilee metsissä, mutta ymmärtää myös lepäämisen jalon taidon.

http://www.duovimma.com[/embed%5Bembed%5Dwww.facebook.com/duovimma

Bilebändi Baloo

Vilma Talvitie – laulu
Lauri Hongisto – kitara
Julius Sihvonen – koskettimet
Jaakko Kulo – basso
Otso Weckroth – rummut

Bilebändi Baloo on viiden kokeneen muusikon yhtye, joka viihdyttää kaikenlaisissa juhlatilaisuuksissa: häissä, firman juhlissa, syntymäpäivillä, pikkujouluissa jne. Ohjelmistostamme löytyy niin kotimaista kuin ulkomaistakin tanssi- ja bilemusiikkia 40-luvulta nykypäivään: perinteistä tanssimusiikkia, hittejä eri vuosikymmeniltä, mukaansatempaavaa pop/rock/-musiikkia, herkkiä balladeja ja sielukasta iskelmää. Panostamme asiakkaan toiveet huomioon ottaen laadukkaaseen ohjelmistoon sekä energiseen ja heittäytyvään esiintymiseen. Baloo on bileviidakon kruunaamaton kuningas!

http://www.bilebandibaloo.wordpress.com[/embed%5Bembed%5Dwww.facebook.com/bilebandibaloo

 

Valma & Varsinaiset

Vilma Talvitie – laulu, piano
Sanna Kaisa Sundström – viulu, laulu
Laura Kuisma – viulu, laulu
Aino Liutu – sello, laulu
Reetta Kuisma – kontrabasso, tinapilli, laulu
Lauri Hongisto – kitara, perkussiot, laulu

Vallattomasta lavaesiintymisestä ja riipivästä tarinankerronnasta tunnettu Valma & VarsiNaiset (2010-) ammentaa suomalaisesta suorapuheisuudesta, syvällisyydestä ja huumorintajusta. Yhtyeen musiikissa kuuluvat vaikutteet niin kansanmusiikista, laulelmasta, kantrista, popista kuin klassisestakin musiikista. Suurimmaksi osaksi Vilma Talvitien sävellysten ja sanoitusten pohjalle VarsiNaiset on luonut raikkaita sovituksia, joissa moniääninen laulu soi yhtyeen tunnusomaisimpana piirteenä. Lauluissa elämää pohditaan pintaa syvemmältä, kipeitä aiheita kaihtamatta ja elämänriemua unohtamatta. Syksyllä 2012 Valma & VarsiNaiset julkaisi ensimmäisen pitkäsoittoalbuminsa Tuli talvi, ei tahottu. Uusi levy ilmestyy kesällä 2015.

http://www.varsinaiset.com[/embed%5Bembed%5Dwww.facebook.com/valmajavarsinaiset

 

Lauri Hongisto Quartet

Lauri Hongisto – laulu, kitara
Ilkka Hongisto – käyrätorvi, kitara, taustalaulu
Jaakko Kulo – basso, taustalaulu
Otso Weckroth – rummut

Lauri Hongisto Quartet on suomenkielistä musiikkia esittävä folk-rockyhtye. Sen kappaleet ovat laulaja-kitaristi Lauri Hongiston käsialaa ja kumpuavat syvältä suomalaisen mielenmaiseman pyörteistä. Tekstit puhuttelevat kuulijaa suorasti ja kiertelemättä, usein vaikeita aiheita käsitellen. Tekstien ympärille kudottu valoisa musiikki toimii kontrastina tälle näennäiselle synkkyydelle. Musiikki on helposti lähestyttävää, mutta ei olankohautuksella sivuutettavaa.

http://www.facebook.com/laurihongistoquartet

 

Delfoin oraakkelit

Delfoin oraakkelit (-2012) soittaa suomenkielistä raikasta ja mielenkiintoista pop-rock-musiikkia. Tekstien ja kappaleiden takana Vilma Talvitie. Syväluotaavissa teksteissä pohditaan ajankohtaisia kysymyksiä kuten maailman tilaa, kauneuden katoavaisuutta ja ihmisoikeuksia.

Vilma Talvitie – laulu
Reetta Kuisma – basso
Lauri Hongisto – kitara
Kalle Ruusukallio – rummut
Tuomas Vertanen – piano

Mainokset